contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte

Over dit project

Vorig jaar organiseerde we de conventie nog op onze eigen locatie, Antwerp Engineering Company. Dit jaar trokken we naar Valkenburg (NL). Alle Honda-dealers waren uitgenodigd op het domein van St Gerlach voor de jaarlijkse conventie die maar liefst 2 dagen duurde.

Het event ging van start rond de middag wanneer de gasten werden verwelkomd met een eigen geproduceerde mousserende wijn en een heerlijke lunch. On top of that was er een formule 1 mock up van Max Verstappen aanwezig! Vervolgens werd tijdens de conventie het nieuwe model van Honda voorgesteld: Honda E.

Voor het avondgedeelte brachten we de gasten naar een geheime locatie van Oostwegel, Château Neercanne. Dit exclusief domein leende zich perfect voor het theme Venetiaans Carnaval. De gasten werden beneden aan het kasteel opgewacht door verschillende figuren met cape en fakkel.

Na het aperitief verplaatsten ze zich naar de grotten van Neercanne voor het seated diner. Ook hier overheersde er een mysterieuze sfeer. Op een bepaald moment kwamen de creaturen binnengewandeld met hun fakkel en namen ze de gasten mee naar het tweede gedeelte van de grotten waar violist Renato hen opwachtte. Een onverwachte openingsact zette de party op gang!

Bent u nog op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner? Neem vandaag nog contact met ons op.