contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
port-of-antwerp-new honda

Bedrijfsevenementen

Uw genodigden verdienen een bedrijfsevenement om nooit te vergeten, wij helpen u deze te organiseren. Bij u op uw bedrijf, of een door u gekozen locatie. Met ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is om van een evenement een onvergetelijke belevenis te maken. Uw bedrijfsevenement, door ons volledig verzorgd.

Offerte aanvragen Download brochure

Jetset Events bedrijfsevenementen

Uw bedrijf is uniek, net als uw genodigden. Daar hoort een bijzonder bedrijfsevenement bij. We brainstormen samen over het concept en denken ‘out of the box’. We overleggen samen met u over de doelstellingen die u wenst te bereiken en ontzorgen u dan van alle praktische zaken.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring met bedrijfsfeesten
  • Bijzondere ideeën, ‘out of the box’
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw project

Bedrijfsfeest locaties

Uw feest, uw locatie… We zoeken en vinden wat nodig is voor die ene onvergetelijk belevenis. Van hippe eventlocatie, uw eigen bedrijf tot een industrieel verlaten pakhuis. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vind voor u de gepaste locatie…!

Lees meer

Onze voordelen

Betrokken en creatief

Jetset Events denkt écht mee en net even anders – ‘out of the box’. Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsevenement, een unieke invulling, het beste entertainment en bijzondere culinaire verrassingen.

Alles ‘in huis’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw bedrijfsevenement een complete belevenis te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

Volledig ontzorgd

We bespreken de gewenste doelstellingen, hoogte- en aandachtspunten. Uw bedrijfsevenement nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen alle zorgen uit handen – van begin tot eind.

Wat anderen zeggen

Nathalie Smagge
Aquafin – Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.

Cathérine Perard
Vulpia – HR Project Manager

Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

Anita Wendrickx
MSC Belgium NV – Marketing supervisor – Management assistant

Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis – Regional Event & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen

Sonja Gilissen
Startpeople BV – Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!

Leen Goossens
Honda Europe – Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.