contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
port-of-antwerp-new honda

Familiedag

Samen op pad met de collega’s/klanten, een gezellige dag om nooit te vergeten. Jetset Events organiseert leuke activiteiten – geschikt voor jong en oud – op een locatie naar wens. Met 15 jaar ervaring en een groot netwerk met activiteiten aanbieders weten wij precies wat er nodig is voor een onvergetelijke familiedag mét gezellige afsluiter. Uw familiedag, volledig door ons verzorgd.

Offerte aanvragen

Jetset Events Familiedagen

Familiedagen die bijblijven, gezellig en leuk voor alle collega’s/klanten en hun gezinnen. Buiten, binnen, op uw bedrijf of op een bijzondere externe locatie. Van sportieve activiteiten, creatieve workshops, een smakelijk diner tot een knallend feest. Wij zijn betrokken, creatief en denken actief mee.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring met organisatie van familiedagen
  • Denken actief mee en nét even anders
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Leuke activiteiten op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw project

Familiedaglocaties

Van sportieve buitenactiviteiten tot creatieve workshops binnen op locatie. Bij u op bedrijf of op een plek naar wens. De ideale setting, voor een geslaagde familiedag. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vindt voor u de gepaste locatie…!

Bekijk onze locaties

Onze voordelen

Betrokken en creatief

Jetset Events denkt actief mee en nét even anders. Out of the box. Memorabele familiedagen geschikt voor jong en oud.

Alles ‘in huis’

Met een groot netwerk van workshops- en activiteiten aanbieders hebben – of halen – wij alles ‘in huis’ om er een onvergetelijke familiedag van te maken.

Volledig ontzorgd

We bespreken de gewenste activiteiten, hoogte- en aandachtspunten. Uw familiedag volledig verzorgd en tot in de puntjes geregeld.

Wat anderen zeggen

Nathalie Smagge
Aquafin – Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.

Cathérine Perard
Vulpia – HR Project Manager

Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

Anita Wendrickx
MSC Belgium NV – Marketing supervisor – Management assistant

Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis – Regional Event & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen

Sonja Gilissen
Startpeople BV – Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!

Leen Goossens
Honda Europe – Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.