contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
port-of-antwerp-new honda

Privéfeesten

Verras uw familie en vrienden met een bijzonder feest om nooit te vergeten. Wij helpen uw event naar een hoger niveau te brengen. Van verjaardag, jubileum tot trouwfeest; wij nemen de organisatie volledig uit handen. Met 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij hoe we er een goed ‘feestje’ van kunnen maken. Geheel naar uw wens en op uw gekozen locatie. Uw privéfeest, door ons volledig verzorgd.

Offerte aanvragen

Jetset Events privéfeesten

Uw mijlpaal laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Daar mag een gezellige borrel, uitgebreid diner of spetterend feest aan gewijd worden. Wij nemen u de gehele organisatie van uw privéfeest uit handen – van het begin tot eind. Wij denken mee én ‘out of the box’. Zo zorgen wij voor een feest dat u en uw genodigden voor altijd bijblijft.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring in de feestorganisatie
  • Bijzondere feestideeën, ‘out of the box’
  • Volledige ontzorging, van begin tot eind
  • Op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Alles in huis, nieuwste technologieën
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw feest

Feestlocaties

Uw feest, uw favoriete locatie. Bij u thuis, in een hippe tent of op een andere externe evenementenlocatie. De ideale setting voor een memorabele avond. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vind voor u de gepaste locatie.

Bekijk onze locaties

Onze voordelen

Betrokken en creatief

Jetset Events denkt écht mee en net even anders – ‘out of the box’. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest, een unieke invulling, de beste muziek en bijzondere culinaire verrassingen.

Alles ‘in huis’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw verjaardag, jubileum of bruiloft een complete belevenis te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

Volledig ontzorgd

We bespreken uw wensen, de hoogte- en aandachtspunten. Uw feest nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen u alle zorgen uit handen – van begin tot eind.

Wat anderen zeggen

Nathalie Smagge
Aquafin – Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.

Cathérine Perard
Vulpia – HR Project Manager

Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

Anita Wendrickx
MSC Belgium NV – Marketing supervisor – Management assistant

Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis – Regional Event & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen

Sonja Gilissen
Startpeople BV – Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!

Leen Goossens
Honda Europe – Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.