contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte
port-of-antwerp-new honda

Seminars

Tijdens een seminar wil u mensen inspireren; impact maken. Jetset Events helpt u dit te doen. Een dynamisch seminar – klein of groot – waar mensen over blijven praten – op een door u gekozen locatie. Met ruim 15 jaar ervaring binnen de zakelijke evenementenbranche, weten we precies wat er nodig is voor een succesvol seminar. Uw seminar, volledig door ons verzorgd.

Offerte aanvragen

Jetset Events Seminars

Een belangrijk thema, interessante sprekers. Wij zorgen voor de juiste spotlight, volledige aandacht en een bijzondere dynamiek. Een seminar waar nog lang over gesproken zal worden. Door ons georganiseerd, van begin tot eind. Wij zijn betrokken, creatief en denken actief mee.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring met productlanceringen
  • Denken actief mee en nét even anders
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Alles in huis, nieuwste technologieën
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw project

Seminar Locaties

Uw seminar op uw gewenste locatie. Op uw eigen bedrijf, een industrieel pakhuis, hotel of een andere originele externe evenementenlocatie. De perfecte setting voor een impactvol en dynamisch seminar. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vindt voor u de gepaste locatie…!

Bekijk onze locaties

Onze voordelen

Betrokken en creatief

Jetset Events denkt actief met u mee en neemt u de gehele organisatie van het seminar uit handen. Wij zetten het thema en uw sprekers op bijzondere wijze in de spotlight en zorgen voor de juiste dynamiek.

Alles ‘in huis’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw seminar een impactvolle beleving te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

Volledig ontzorgd

We bespreken de gewenste doelstellingen, hoogte- en aandachtspunten. Uw seminar nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen alle zorgen uit handen – van begin tot eind.

Wat anderen zeggen

Nathalie Smagge
Aquafin – Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.

Cathérine Perard
Vulpia – HR Project Manager

Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

Anita Wendrickx
MSC Belgium NV – Marketing supervisor – Management assistant

Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis – Regional Event & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen

Sonja Gilissen
Startpeople BV – Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!

Leen Goossens
Honda Europe – Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.