BEDRIJFSEVENEMENTEN

Uw genodigden verdienen een bedrijfsevenement om nooit te vergeten, wij helpen u deze te organiseren. Bij u op uw bedrijf, of een door u gekozen locatie. Met ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is om van een evenement een onvergetelijke belevenis te maken. Uw bedrijfsevenement, door ons volledig verzorgd.

BEDRIJFSFEEST LOCATIES

Uw feest, uw locatie… We zoeken en vinden wat nodig is voor die ene onvergetelijk belevenis. Van hippe eventlocatie, uw eigen bedrijf tot een industrieel verlaten pakhuis. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vind voor u de gepaste locatie…

LEES MEER

JETSET EVENTS BEDRIJFSEVENEMENTEN

Uw bedrijf is uniek, net als uw genodigden. Daar hoort een bijzonder bedrijfsevenement bij. We brainstormen samen over het concept en denken ‘out of the box’. We overleggen samen met u over de doelstellingen die u wenst te bereiken en ontzorgen u dan van alle praktische zaken.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring met bedrijfsfeesten
  • Bijzondere ideeën, ‘out of the box’
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw project

ONZE VOORDELEN

BETROKKEN EN CREATIEF

Jetset Events denkt écht mee en net even anders – ‘out of the box’. Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsevenement, een unieke invulling, het beste entertainment en bijzondere culinaire verrassingen.

ALLES ‘IN HUIS’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw bedrijfsevenement een complete belevenis te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

VOLLEDIG ONTZORGD

We bespreken de gewenste doelstellingen, hoogte- en aandachtspunten. Uw bedrijfsevenement nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen alle zorgen uit handen – van begin tot eind.

WAT ANDEREN ZEGGEN