Contacteer ons

Heeft u een evenement op de planning? We bespreken het graag! Contacteer ons voor al uw vragen.


  Contactgegevens


  Mussenplein 2 bus 1 – 2530 Boechout

  Gefo

  “Jimmy en Dorien, er rest mij niets anders dan jullie te bedanken, niet alleen voor het geleverde werk, maar zeker ook om mee te denken en ervoor te zorgen dat de viering van het Schloss Imola niet alleen voor ons, maar ook voor onze genodigden een onvergetelijke dag was. Jullie zijn voor ons geen dienstverlenende firma, jullie zijn voor ons partners in de breedste zin van het woord. Nogmaals dank en tot de volgende, jullie en jullie team zijn TOPPERS!”

  Dirk Wuyts

  Head Of Chartering & Sales

  Aquafin

  “Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.”

  Nathalie Smagge

  Marketing Manager

  BNP Paribas Fortis

  “Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen”

  Britt Van Mechelen

  Regional Event & Communication Manager

  MSC

  “Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!”

  Anita Wendrickx

  Marketing supervisor – Management assistant

  Startpeople

  “Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!”

  Sonja Gilissen

  Marketing Officer

  Vulpia

  Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

  Cathérine Perard

  HR Project Manager

  Honda

  Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.

  Leen Goosens

  Event & Sales coördinator

  Glowi

  “Alles is tijdens ons event vlot verlopen! Waarvoor ook dank aan Aaron en Gunther voor de vlotte begeleiding. De eerste reacties zijn zeker positief! Bedankt voor de fijne en vlotte samenwerking!”

  Nele Carrein

  Marketing & Communicatie coördinator

  Domino’s Pizza

  “Wij hebben graag met Jetset Events samengewerkt. Ze waren steeds bereikbaar voor vragen, zijn erg vriendelijk en zorgen voor een professionele service.

  Ze dachten mee na over ons event en zorgden zo voor een geslaagde avond.”

  Kim Delbaere

  HR/Management Assistant

  Ago

  “Jij en je team ook hartelijk bedankt voor de héél fijne samenwerking en de vlotte service doorheen de avond!

  We hebben er allemaal heel hard van genoten en zijn ervan overtuigd dat we onze collega’s terug een goeie energieboost hebben gegeven.”

  Jill de Groote

  Marketing Officer

  Telenet

  Na 2 jaar corona was het vorige week eindelijk onze CID and BASE Party en wat voor één! Al enkele events werken we samen met Jetset Events, ze kennen onze doelgroep en weten perfect wat we nodig hebben. Het team, de manier van werken en de communicatie zijn geweldig en na al die jaren heel vertrouwd. Door de uitstraling van Carré, extra decoratie, gadgets en animatie werden we helemaal ondergedompeld in het Grease Lightning verhaal! We zijn dan ook blij dat we samen met Jetset Events weer een geweldig feest hebben kunnen realiseren

  Stephanie Daems

  Management Assistant