WIJ CATEREN VOOR U


Eventus Catering werkt uw culinaire wensen creatief uit, met respect voor uw budget. Van een fijn afgewerkt verzorgd hapje of broodje over een walking dinner tot een zittend meergangendiner, van pakweg tien tot 1500 personen, Eventus Catering staat tot uw dienst.

MEER INFORMATIE

KWALITEIT

In de potten en pannen van Eventus Catering roeren een enthousiaste executive chef Mark Adriaenssens en zijn team, goed voor meer dan dertig jaar ervaring. De kwaliteitsvolle hapjes en gerechten, met veel zorg en liefde bereid, worden geserveerd door professionele medewerkers, die vriendelijkheid en service hoog in het vaandel voeren. Het spreekt vanzelf dat alle bereidingen voldoen aan de meest strikte hygiënenormen.

PRIJS

Alle bereidingen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daar schuilt de kracht van de Inventus Group, waar Eventus Catering deel van uitmaakt. Executive chef Mark Adriaenssens heeft oog voor streekgebonden producten en vindt het belangrijk om de ecologische voetafdruk met zijn bereidingen zo klein mogelijk te houden.

ALL-IN-ONE BELEVING

Eventus Catering zorgt voor de juiste culinaire omkadering van uw feest of evenement, op een door u gekozen locatie, of op één van onze eigen eventlocaties zoals Carré, dat net als Eventus Catering tot de Inventus Group behoort. Voor de organisatie van uw event kan u beroep doen op uw eigen eventbureau of op Jetset Events van de Inventus Group.