WIJ CATEREN VOOR U


Comesta werkt uw culinaire wensen creatief uit, met respect voor uw budget. Van een fijn afgewerkt verzorgd hapje of broodje over een walking dinner tot een zittend meergangendiner, van pakweg tien tot 1500 personen, Comesta staat tot uw dienst.

MEER INFORMATIE

KWALITEIT

In de potten en pannen van Comesta roeren een team enthousiaste executive chefs. De kwaliteitsvolle hapjes en gerechten, met veel zorg en liefde bereid, worden geserveerd door professionele medewerkers, die vriendelijkheid en service hoog in het vaandel voeren. Het spreekt vanzelf dat alle bereidingen voldoen aan de meest strikte hygiënenormen.

PRIJS

Alle bereidingen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daar schuilt onze kracht, waar Comesta deel van uitmaakt. Ze hebben oog voor streekgebonden producten en vinden het belangrijk om de ecologische voetafdruk met hun bereidingen zo klein mogelijk te houden.

ALL-IN ONE BELEVING

Comesta zorgt voor de juiste culinaire omkadering van uw evenement, op een door u gekozen locatie, of op één van onze eigen eventlocaties zoals Carré en Café Local. Voor de organisatie van uw event kan u beroep doen op uw eigen eventbureau of op Jetset Events.