contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte

Pauwels Consulting

Jullie hebben het misschien al in onze andere cases zien verschijnen, de unieke belevenis die wij samen met Pauwels Consulting opnieuw mochten aangaan, was opnieuw betoverend!

Bekijk deze case

Extrema Outdoor Belgium

Jetset Events verzorgde 5 jaar lang het projectmanagement voor het 3-daagse festival Extrema Outdoor Belgium.

Bekijk deze case

Joico

Joico koos dit jaar om hun exclusieve kappers event te laten doorgaan op onze locatie DOCK 3.

Bekijk deze case

Honda Dealerconvention

Alle Honda-dealers waren uitgenodigd op het domein van St Gerlach voor de jaarlijkse conventie die maar liefst 2 dagen duurde.

Bekijk deze case

Pauwels Consulting

We hadden de eer om voor het vijfde jaar op rij het klantenevent voor de 500 genodigden van Pauwels Consulting van A tot Z te organiseren. Het event ging door in de originele locatie Les Halles in Schaarbeek wat vroeger werd gebruikt als vroegmarkt.

Bekijk deze case

USG people

USG people vroeg ons voor de vijfde keer op rij hun New Year Kick Off voor 200 genodigden te organiseren. Hiervoor trokken we naar zaal Athena, een originele locatie die een rustieke sfeer uitstraalt.

Bekijk deze case

Havenbedrijf

Op 11 januari dompelde DOCK 3 zich onder in het thema ‘Rood’ voor het personeelsfeest van Port of Antwerp. In samenwerking met Jetset Events werd dit evenement een werkelijke hit.

Bekijk deze case

HONDA BELGIUM

Voor nieuwe klant Honda mochten we dit jaar hun jaarlijkse dealerconventie organiseren op onze locatie Antwerp Engineering Company. Het event bestond uit 3 dagen.

Bekijk deze case