FAMILIEDAG

Samen op pad met de collega’s/klanten, een gezellige dag om nooit te vergeten. Jetset Events organiseert leuke activiteiten – geschikt voor jong en oud – op een locatie naar wens. Met 15 jaar ervaring en een groot netwerk met activiteiten aanbieders weten wij precies wat er nodig is voor een onvergetelijke familiedag mét gezellige afsluiter. Uw familiedag, volledig door ons verzorgd.

FAMILIEDAGLOCATIES

Van sportieve buitenactiviteiten tot creatieve workshops binnen op locatie. Bij u op bedrijf of op een plek naar wens. De ideale setting, voor een geslaagde familiedag. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vindt voor u de gepaste locatie…!

BEKIJK ONZE LOCATIES

JETSET EVENTS FAMILIEDAGEN

Familiedagen die bijblijven, gezellig en leuk voor alle collega’s/klanten en hun gezinnen. Buiten, binnen, op uw bedrijf of op een bijzondere externe locatie. Van sportieve activiteiten, creatieve workshops, een smakelijk diner tot een knallend feest. Wij zijn betrokken, creatief en denken actief mee.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring met organisatie van familiedagen
  • Denken actief mee en nét even anders
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Leuke activiteiten op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw project

ONZE VOORDELEN

BETROKKEN EN CREATIEF

Jetset Events denkt actief mee en nét even anders. Out of the box. Memorabele familiedagen geschikt voor jong en oud.

ALLES ‘IN HUIS’

Met een groot netwerk van workshops- en activiteiten aanbieders hebben – of halen – wij alles ‘in huis’ om er een onvergetelijke familiedag van te maken.

VOLLEDIG ONTZORGD

We bespreken de gewenste activiteiten, hoogte- en aandachtspunten. Uw familiedag volledig verzorgd en tot in de puntjes geregeld.

WAT ANDEREN ZEGGEN