PRIVÉFEESTEN

Verras uw familie en vrienden met een bijzonder feest om nooit te vergeten. Wij helpen uw event naar een hoger niveau te brengen. Van verjaardag, jubileum tot trouwfeest; wij nemen de organisatie volledig uit handen. Met 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij hoe we er een goed ‘feestje’ van kunnen maken. Geheel naar uw wens en op uw gekozen locatie. Uw privéfeest, door ons volledig verzorgd.

FEESTLOCATIES

Uw feest, uw favoriete locatie. Bij u thuis, in een hippe tent of op een andere externe evenementenlocatie. De ideale setting voor een memorabele avond. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vind voor u de gepaste locatie.

BEKIJK ONZE LOCATIES

JETSET EVENTS PRIVÉFEESTEN

Uw mijlpaal laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Daar mag een gezellige borrel, uitgebreid diner of spetterend feest aan gewijd worden. Wij nemen u de gehele organisatie van uw privéfeest uit handen – van het begin tot eind. Wij denken mee én ‘out of the box’. Zo zorgen wij voor een feest dat u en uw genodigden voor altijd bijblijft.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring in de feestorganisatie
  • Bijzondere feestideeën, ‘out of the box’
  • Volledige ontzorging, van begin tot eind
  • Op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Alles in huis, nieuwste technologieën
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw feest

ONZE VOORDELEN

BETROKKEN EN CREATIEF

Jetset Events denkt écht mee en net even anders – ‘out of the box’. Wij zorgen voor een onvergetelijk feest, een unieke invulling, de beste muziek en bijzondere culinaire verrassingen.

ALLES ‘IN HUIS’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw verjaardag, jubileum of bruiloft een complete belevenis te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

VOLLEDIG ONTZORGD

We bespreken uw wensen, de hoogte- en aandachtspunten. Uw feest nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen u alle zorgen uit handen – van begin tot eind.

WAT ANDEREN ZEGGEN