SEMINARIES

Tijdens een seminarie wil u mensen inspireren; impact maken. Jetset Events helpt u dit te doen. Een dynamisch seminarie – klein of groot – waar mensen over blijven praten – op een door u gekozen locatie. Met ruim 15 jaar ervaring binnen de zakelijke evenementenbranche, weten we precies wat er nodig is voor een succesvol seminarie. Uw seminarie, volledig door ons verzorgd.

SEMINARIE LOCATIES

Uw seminarie op uw gewenste locatie. Op uw eigen bedrijf, een industrieel pakhuis, hotel of een andere originele externe evenementenlocatie. De perfecte setting voor een impactvol en dynamisch seminarie. Nog op zoek naar een geschikte locatie? Jetset Events zoekt en vindt voor u de gepaste locatie…

BEKIJK ONZE LOCATIES

JETSET EVENTS SEMINARIES

Een belangrijk thema, interessante sprekers. Wij zorgen voor de juiste spotlight, volledige aandacht en een bijzondere dynamiek. Een seminarie waar nog lang over gesproken zal worden. Door ons georganiseerd, van begin tot eind. Wij zijn betrokken, creatief en denken actief mee.

  • Creatief, ervaren en betrokken team
  • Ruim 15 jaar ervaring met productlanceringen
  • Denken actief mee en nét even anders
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Op ieder gewenste locatie
  • Diverse cateringmogelijkheden
  • Alles in huis, nieuwste technologieën
  • One stop shopping, 1 contactpersoon voor uw project

ONZE VOORDELEN

BETROKKEN EN CREATIEF

Jetset Events denkt actief met u mee en neemt u de gehele organisatie van het seminarie uit handen. Wij zetten het thema en uw sprekers op bijzondere wijze in de spotlight en zorgen voor de juiste dynamiek.

ALLES ‘IN HUIS’

Wij hebben – of halen – alles ‘in huis’ om van uw seminarie een impactvolle beleving te maken. Van bijzondere aankleding, catering, entertainment, licht & geluid tot de nieuwste technologieën.

VOLLEDIG ONTZORGD

We bespreken de gewenste doelstellingen, hoogte- en aandachtspunten. Uw seminarie nauwkeurig uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Wij nemen alle zorgen uit handen – van begin tot eind.

WAT ANDEREN ZEGGEN