WIE IS JETSET EVENTS?


Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget. Wij zetten alles op alles om van een event een onvergetelijke belevenis te maken. Klein of groot, zakelijk of privé. Op uw bedrijf, hippe eventlocatie, een industrieel pakhuis of op één van onze locaties nabij Antwerpen. Voor ieder event de perfecte setting.

NEEM CONTACT OP

BETROKKEN, ERVAREN EN FLEXIBEL


Ons team van ervaren event experts & party  ondersteunt u bij de organisatie van uw evenement of neemt deze geheel uit handen. We bespreken uw doelstellingen en de gewenste structuur, waarna wij uw evenement nauwkeurig uitstippelen en tot in de puntjes verzorgen.

BEKIJK ONZE LOCATIES

ONTDEK HET TEAM VAN JETSET EVENTS

Jimmy Faes

Founder Jetset Events
Co-Founder DNA Meetings

Dorien de kort

Senior Event Manager

Aaron Andersen

Operational Manager

Debbie De Jaegher

Business Development Jetset Events
Co-Founder DNA Meetings

Matthijs Bouwmeester

Event Coördinator - Planning

Lenn Lion

Event Coördinator

Alexia van Dyck

Event Coördinator

Shelly Maes

Event Coördinator

Laura Mertens

Event Coördinator - Operations

Klaudia Faes

Administration

Basil

Stress Reducer

Een super bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom zeker eens langs!

carreb2b.be

Met Café Local biedt het ervaren event-team van Jetset Events een veelzijdige eventlocatie aan die volledig moduleerbaar is naar de wensen van elke klant. Een venue voorzien van alle top-notch hi-tech-faciliteiten, die volgens eender welk thema kan worden aangekleed.

CAFELOCAL.BE

JSE group is een belangrijke speler binnen de Belgische evenementensector. De kracht van de groep situeert zich vooral in het feit dat zij de verschillende niches onder één structuur bundelen. Voor elke activiteit hebben zij ervaren spelers die elk op hun beurt sterk zijn in hun bepaalde niche… Leg deze puzzelstukjes samen en je zal onmiddellijk voelen dat dit de sterkte van de structuur vormt.

jsegroup.be

Strantwerpen is een unieke strandlocatie aan de oevers van de Schelde, met zicht op Antwerpen in heel zijn pracht.

STRANTWERPEN.BE

Cabane heeft een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen met een ruim dakterras en een terras op het gelijkvloers dat gedeeltelijk overdekt kan worden. Met andere woorden alle troeven zijn aanwezig om uw evenement op Cabane te organiseren!

strantwerpen.be/cabane

De Kapel biedt je een historische setting met haar neo-romantische bouwstijl, stalen bogen, fascinerende lichtstraat en koloniale achtergrond.

kapelvanmerksplas.be

WAT ANDEREN ZEGGEN