contact@jetsetevents.be +32 3 295 54 65
Offerte
Offerte

Wie is Jetset Events?

Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget. Wij zetten alles op alles om van een event een onvergetelijke belevenis te maken. Klein of groot, zakelijk of privé. Op uw bedrijf, hippe eventlocatie, een industrieel pakhuis of op één van onze locaties nabij Antwerpen. Voor ieder event de perfecte setting.

Neem contact op

Betrokken, ervaren en flexibel

Ons team van ervaren event experts & party  ondersteunt u bij de organisatie van uw evenement of neemt deze geheel uit handen. We bespreken uw doelstellingen en de gewenste structuur, waarna wij uw evenement nauwkeurig uitstippelen en tot in de puntjes verzorgen.

Bekijk onze locaties

Ontdek het team van Jetset Events

Jimmy Faes

Managing Partner / Sales

Renaud Mathy

Event Coördinator

Dorien De Kort

Marketing & Event Planner

Jan Kuyl

Operational Manager & Event Coördinator

Julie Goyvaerts

Office Manager / Sales

Aaron Andersen

Event Coördinator

Mo El Mesaudi

Event Planner

Claudia Gestels

Finance

Mark Adriaenssens

Executive Chef Events

Samed Shullani

Sous-chef

Basil & Juliette

Creative Directors

Om een goed aanbod en vlotte samenwerking voor al uw evenementen te garanderen is Inventus Group uw ideale partner. Inventus Group is een overkoepelende organisatie die huis houdt voor evenementenorganisatie, -locaties en -catering. Zo kunnen wij u één enkele offerte en één contactpersoon aanbieden voor de gehele organisatie.

http://www.inventusgroup.be/

Catering met enthousiasme en liefde gemaakt, dat merk je. Eventus Catering zorgt met veel passie voor de bereiding van de lekkerste hapjes, walking en seated diners, … op uw evenement.

eventuscatering.be

Een bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom langs!

carreb2b.be

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events.

jetsetevents.be

Een evenementenlocatie met 5 zalen, centraal gelegen in Antwerpen inclusief gratis parkeerplaats. Kortom de ideale locatie voor de organisatie van uw evenementen voor zo’n 75 tot 1250 personen.

dock3.be

Een bijzonder veelzijdige eventhall te Antwerpen. Voor spraakmakende events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, gegarandeerd succes!

kade14.be

Wat anderen zeggen

Nathalie Smagge
Aquafin – Marketing Manager

Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.

Cathérine Perard
Vulpia – HR Project Manager

Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

Anita Wendrickx
MSC Belgium NV – Marketing supervisor – Management assistant

Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!

Britt Van Mechelen
BNP Paribas Fortis – Regional Event & Communication Manager

Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen

Sonja Gilissen
Startpeople BV – Marketing Officer

Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!

Leen Goossens
Honda Europe – Event & Sales coördinator

Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.