WIE IS JETSET EVENTS?


Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget. Wij zetten alles op alles om van een event een onvergetelijke belevenis te maken. Klein of groot, zakelijk of privé. Op uw bedrijf, hippe eventlocatie, een industrieel pakhuis of op één van onze locaties nabij Antwerpen. Voor ieder event de perfecte setting.

NEEM CONTACT OP

BETROKKEN, ERVAREN EN FLEXIBEL


Ons team van ervaren event experts & party  ondersteunt u bij de organisatie van uw evenement of neemt deze geheel uit handen. We bespreken uw doelstellingen en de gewenste structuur, waarna wij uw evenement nauwkeurig uitstippelen en tot in de puntjes verzorgen.

BEKIJK ONZE LOCATIES

ONTDEK HET TEAM VAN JETSET EVENTS

JSE group is een belangrijke speler binnen de Belgische evenementensector. De kracht van de groep situeert zich vooral in het feit dat zij de verschillende niches onder één structuur bundelen. Voor elke activiteit hebben zij ervaren spelers die elk op hun beurt sterk zijn in hun bepaalde niche… Leg deze puzzelstukjes samen en je zal onmiddellijk voelen dat dit de sterkte van de structuur vormt.

jsegroup.be

Een super bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom zeker eens langs!

carreb2b.be

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events. Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget.

jetsetevents.be

Catering met enthousiasme en liefde gemaakt, dat merk je. Eventus Catering zorgt met veel passie voor de bereiding van de lekkerste hapjes, walking en seated diners, … op uw evenement.

eventuscatering.be

WAT ANDEREN ZEGGEN