een icoon in de event sector

CARRÉ b2b

CARRÉ b2b is een multifunctionele venue op de verbindingsas tussen Brussel en Antwerpen. Een venue voorzien van alle top-notch hi-tech-faciliteiten, die volgens eender welk thema kan worden aangekleed.

BEKIJK WEBSITE
Jetset Events – bijzondere locaties
Jetset Events – bijzondere locaties
Unieke eventlocatie in het hart van het bruisende Antwerpse Zuid

CAFE LOCAL

Café Local is een unieke eventlocatie in het hart van het bruisende Antwerpse Zuid met tal van mogelijkeden voor evenementen. Het authentieke pand is gelegen in de Noordnatie, een 19de eeuws pakhuis met prachtige renaissancegevel.

BEKIJK WEBSITE
Unieke eventlocatie in het hart van het bruisende Antwerpse Zuid

STRANTWERPEN

Strantwerpen is een unieke strandlocatie aan de oevers van de Schelde, met zicht op Antwerpen in heel zijn pracht. Het heeft een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen en een terras dat gedeeltelijk overdekt is, alle troeven zijn aanwezig om uw evenement op Strantwerpen te organiseren! De zomerse sfeer, die Strantwerpen typeert, zorgt ervoor dat uw gasten direct in een ontspannen stemming zijn! Maar ook tijdens de winter moet Strantwerpen niet onderdoen voor andere locaties, het paviljoen met zijn zicht op het witte strand werkt ook tijdens winterse dagen inspirerend!

BEKIJK WEBSITE
UNIEKE A-LOCATIES

CABANE

Cabane heeft een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen met een ruim dakterras en een terras op het gelijkvloers dat gedeeltelijk overdekt kan worden. Met andere woorden alle troeven zijn aanwezig om uw evenement op Cabane te organiseren! De zomerse sfeer, die Cabane typeert, zorgt ervoor dat uw gasten direct in een ontspannen stemming zijn! Maar ook tijdens de winter moet Cabane niet onderdoen voor andere locaties, het paviljoen met zijn zicht op het witte strand werkt ook tijdens winterse dagen inspirerend!

BEKIJK WEBSITE
Een multifunctionele eventlocatie in een unieke en groene setting.

Kapel Merksplas

De Kapel biedt je een historische setting met haar neo-romantische bouwstijl, stalen bogen, fascinerende lichtstraat en koloniale achtergrond.
De Kapel is de uitgelezen ruimte om uw event te verwelkomen, van personeelsfeest om uw medewerkers te bedanken voor de gestegen omzet tot netwerkreceptie om uw bedrijfsactiviteiten met nieuwe klanten uit te breiden. Het spreekt voor zich dat alle nodige technische faciliteiten aanwezig zijn: statisch en bewegend zaallicht, DJ-booth, microfoon en speakers voor achtergrondmuziek tot partymodus. dit ongetwijfeld een winnende combinatie!

BEKIJK WEBSITE
Jets events kapel van merksplas
UNIEKE A-LOCATIES

EXTERNE LOCATIES

Jetset Events organiseert daarnaast op diverse locaties in België en Nederland schitterende evenementen. De samenwerkende locatie is altijd van het niveau dat Jetset Event nastreeft en is derhalve persoonlijk gecheckt. Voor elke wens garandeert Jetset Events een passende locatie. Van hippe eventlocatie, uw eigen bedrijf tot een industrieel verlaten pakhuis. Voor zowel grote als kleinere groepen.

CONTACT

WAT ANDEREN ZEGGEN