een icoon in de event sector

CARRÉ b2b

CARRÉ b2b is een multifunctionele venue op de verbindingsas tussen Brussel en Antwerpen. Een venue voorzien van alle top-notch hi-tech-faciliteiten, die volgens eender welk thema kan worden aangekleed.

BEKIJK WEBSITE
Unieke eventlocatie in het hart van het bruisende Antwerpse Zuid

CAFE LOCAL

Café Local is een unieke eventlocatie in het hart van het bruisende Antwerpse Zuid met tal van mogelijkeden voor evenementen. Het authentieke pand is gelegen in de Noordnatie, een 19de eeuws pakhuis met prachtige renaissancegevel.

BEKIJK WEBSITE
Idyllische locatie aan het Kasteel van Brasschaat

CHATEAU PAULETTE b2b

Chateau Paulette is een indrukwekkende pop-up zomerbar aan het Kasteel van Brasschaat. We bieden formules aan voor zowel kleine als grote groepen. Gezien de ruime expertise van onze partners kan u genieten van een top beleving.

BEZOEK WEBSITE
Trendy zomerbar in het noorden van centrum Antwerpen

THE PATIO

The Patio is een hippe zomerlocatie in het noorden van Antwerpen. Makkelijk bereikbaar en voorzien van een grote parking. Ook hier bieden we formules aan voor zowel kleine als grote groepen.

BEZOEK WEBSITE
UNIEKE A-LOCATIES

EXTERNE LOCATIES

Jetset Events organiseert daarnaast op diverse locaties in België en Nederland schitterende evenementen. De samenwerkende locatie is altijd van het niveau dat Jetset Event nastreeft en is derhalve persoonlijk gecheckt. Voor elke wens garandeert Jetset Events een passende locatie. Van hippe eventlocatie, uw eigen bedrijf tot een industrieel verlaten pakhuis. Voor zowel grote als kleinere groepen.

CONTACT

WAT ANDEREN ZEGGEN