Van event naar belevenis

Jetset Events maakt uw event onvergetelijk

Jetset Events is een evenementenbureau gevestigd in Antwerpen en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn experts in het creëren van onvergetelijke evenementen voor onze klanten. Onze betrokkenheid en passie voor elk project zorgt ervoor dat we alles uit de kast halen om van uw event een succes te maken. Wij zorgen voor een zorgvuldige planning en uitvoering, om van uw event een ware belevenis te maken.

EVENEMENTEN OP MAAT

Bedrijfsevenementen

Verras uw genodigden met een onvergetelijke bedrijfsevenementen op maat.

Seminaries

Maak impact met seminars geheel naar uw wensen.

Productlancering

Wij weten hoe u mensen overtuigt en een blijvende indruk achterlaat.

Familiedagen

Til uw event naar een hoger niveau door samen de ideale setting te vinden.

Op uw bedrijf

Creatief, betrokken, volledig ontzorgd. Laat Jetset Events uw evenement organiseren op uw bedrijf.

Evenement op maat

Ervaren en professioneel, we garanderen een inspirerend evenement.

Jetset Events

Uw betrouwbare eventpartner

Jetset Events is uw betrouwbare partner in het organiseren van uw event. Ons team van ervaren event experts en party planners ondersteunt u bij de organisatie van uw evenement of neemt deze geheel uit handen.

Volledig verzorgd

Wij bespreken uw doelstellingen en de gewenste structuur, waarna wij uw evenement nauwkeurig uitstippelen en tot in de puntjes verzorgen.

Succes gegarandeerd

U kunt erop vertrouwen dat wij uw event tot een succes maken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Beleef het exceptionele met Jetset Events.

Contacteer ons
Ontzorging van A tot Z

Jetset Events regelt uw event tot in de puntjes

Jetset Events verzorgt diverse zakelijke events en privéfeesten, van personeelsfeesten tot productlanceringen, en alles daar tussenin. Wij staan bekend om onze flexibiliteit, passie en creativiteit, en zorgen voor een volledige ontzorging van A tot Z. Wij regelen alles tot in de puntjes, van de aankleding, invulling, locatie tot de catering. Wij zijn uw betrouwbare partner in het organiseren van uw event.

Exceptionele eventlocaties

Wij vinden de perfecte setting

Jetset Events organiseert uw event waar gewenst – op uw eigen bedrijf, een bestaande eventlocatie, open vlakte of in een industrieel pakhuis. Onze experts zoeken de perfecte setting voor uw event. Wij werken nauw samen met diverse veelzijdige evenementenlocaties in België en Nederland. Onze locaties bieden een unieke sfeer en mogelijkheden voor elk type evenement.

Ontdek hoe we met passie en expertise evenementen tot leven brengen - bekijk onze cases.

Proximus

etset Events heeft in samenwerking met Proximus een personeelsevenement georganiseerd voor 1000 gasten. Dit zowel…

Ervaar dit event
Conference, conferentie, Jetset events

Unifiedpost Group

Het event zou oorspronkelijk in 2020 doorgaan maar daar stak COVID-19 een stokje voor. Na 4 keer een andere datum…

Ervaar dit event

Honda Dealerconvention

Vorig jaar organiseerde we de conventie nog op onze eigen locatie, Antwerp Engineering Company. Dit jaar trokken we…

Ervaar dit event

Buchen

Buchen koos ervoor om niet alleen hun werknemers maar ook de partners en kids te verwennen. De familiedag ging door op…

Ervaar dit event
Jetset Events – Wie is Jetset Events?

BNP Parisbas Fortis

Het allereerste event van BNP Paribas Fortis na de Covid-19 periode en dat was meteen een topper! Met maar liefst 400…

Ervaar dit event

Pauwels Consulting

‘We organiseerden het jaarlijks personeeelsfeest van Pauwels Consulting in Brussels EXPO hall 10. Dit jaar was het…

Ervaar dit event

Dorien De Kort

Senior Event Manager

Passie, betrokkenheid, ontdek ons team

Jetset Events is een team van experts dat zich richt op de organisatie van spraakmakende events binnen uw budget. Wij hebben ervaring in het organiseren van zowel kleine als grote, zakelijke en privé-evenementen. Wij zijn betrokken, gepassioneerd en vakkundig. Onze eigen catering-team en chefs zorgen voor culinaire hoogstandjes die uw gasten nog lang zullen bijblijven. Kortom, wij zetten ons in voor uw succes!

Meer dan 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche.

3 eigen eventlocaties in Antwerpen.

Volledige ontzorging van A tot Z.

Getuigenissen

Gefo

“Jimmy en Dorien, er rest mij niets anders dan jullie te bedanken, niet alleen voor het geleverde werk, maar zeker ook om mee te denken en ervoor te zorgen dat de viering van het Schloss Imola niet alleen voor ons, maar ook voor onze genodigden een onvergetelijke dag was. Jullie zijn voor ons geen dienstverlenende firma, jullie zijn voor ons partners in de breedste zin van het woord. Nogmaals dank en tot de volgende, jullie en jullie team zijn TOPPERS!”

Dirk Wuyts

Head Of Chartering & Sales

Aquafin

“Ons personeelsfeest was een echt succes, professionele begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd. Ik ben fan.”

Nathalie Smagge

Marketing Manager

BNP Paribas Fortis

“Een ongedwongen sfeer, super team, piekfijne bediening… Ons event werd door Jimmy en zijn team tot in de kleinste details uitgewerkt. Een team dat met kennis van zaken er een geslaagd event van maakt. Niets is teveel voor hen”

Britt Van Mechelen

Regional Event & Communication Manager

MSC

“Fantastisch, meedenkend en creatief team! Uitmuntende service en bediening. Voor zowel ons personeelsfeest als walking dinner geven wij een topscore!”

Anita Wendrickx

Marketing supervisor – Management assistant

Startpeople

“Vanaf het eerste contact voel je dat er mee nagedacht wordt over uw project en tot op de laatste minuut wordt elk detail verzorgd met de nodige flexibiliteit. Onze 400 medewerkers waren van de eerste tot de laatste laaiend enthousiast!”

Sonja Gilissen

Marketing Officer

Vulpia

Jetset Events heeft een zeer sterk team, dat werkt als een hechte vriendengroep en een geoliede machine. Iedereen is supervriendelijk, van de event coördinator tot de chef kok, barmedewerkers,… Je voelt dat iedereen er met plezier aan het werken is en dat is bevorderlijk voor de sfeer op zo een event.

Cathérine Perard

HR Project Manager

Honda

Wij hebben het geluk om samen met Jetset Events al enkele events samen te kunnen doen! Een super leuk team met stuk voor stuk bekwame mensen, ongelofelijke originele ideeën en realisaties waar de mensen maanden later nog over praten. Wij twijfelen geen seconde om onze partner in te schakelen als we een event organiseren.

Leen Goosens

Event & Sales coördinator

Glowi

“Alles is tijdens ons event vlot verlopen! Waarvoor ook dank aan Aaron en Gunther voor de vlotte begeleiding. De eerste reacties zijn zeker positief! Bedankt voor de fijne en vlotte samenwerking!”

Nele Carrein

Marketing & Communicatie coördinator

Domino’s Pizza

“Wij hebben graag met Jetset Events samengewerkt. Ze waren steeds bereikbaar voor vragen, zijn erg vriendelijk en zorgen voor een professionele service.

Ze dachten mee na over ons event en zorgden zo voor een geslaagde avond.”

Kim Delbaere

HR/Management Assistant

Ago

“Jij en je team ook hartelijk bedankt voor de héél fijne samenwerking en de vlotte service doorheen de avond!

We hebben er allemaal heel hard van genoten en zijn ervan overtuigd dat we onze collega’s terug een goeie energieboost hebben gegeven.”

Jill de Groote

Marketing Officer

Telenet

Na 2 jaar corona was het vorige week eindelijk onze CID and BASE Party en wat voor één! Al enkele events werken we samen met Jetset Events, ze kennen onze doelgroep en weten perfect wat we nodig hebben. Het team, de manier van werken en de communicatie zijn geweldig en na al die jaren heel vertrouwd. Door de uitstraling van Carré, extra decoratie, gadgets en animatie werden we helemaal ondergedompeld in het Grease Lightning verhaal! We zijn dan ook blij dat we samen met Jetset Events weer een geweldig feest hebben kunnen realiseren

Stephanie Daems

Management Assistant